Zonde

Onderstaand plaatje ziet er heel geil uit.

Masturberen

Maar jammer de pammer. Het mag niet van god.

Best zonde.

Share

2 reacties op “Zonde”

 1. Tripel B. Zegt:

  Om maar even op mijn eigen post te reageren:

  Een andere test is om te bepalen of we God eerlijk, naar eer en geweten, kunnen vragen om een bepaalde activiteit te zegenen en te gebruiken voor Zijn eigen goede doeleinden. Ik denk niet dat masturbatie als iets gekwalificeerd kan worden waarop we “trots” kunnen zijn of God oprecht voor kunnen danken.

  Ik werp dit verre van mij. Persoonlijk ga ik namelijk altijd in gebed alvorens ik de roede ter hande neem. En op het moment suprême bid ik altoos tot god en verklaar ik mij tot zijn eeuwige herder.

  Gewoon lekker rukken ouwe, en daarna een schietgebedje om het weer goed te maken.

 2. ZappFranka Zegt:

  ieder kwakje maakt mij trots

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .