Neger van het jaar

Wintersport verenigt de 2 meest vreselijke dingen; winter en sport. Mij zul je het dan ook niet zien doen, ook al ben ik geeneens een neger.

http://www.youtube.com/watch?v=7DmiksLKmO4&feature=related

Share

2 reacties op “Neger van het jaar”

 1. Tripel B. Zegt:

  Super grappig! Ik zag de beste man op pownews. Leuk om ook eens door te klikken naar andere filmpjes van hem, zoals bijvoorbeeld blufmarokkaan.

  De term ‘ouwe’ heeft afgedaan trouwens. Tegenwoordig is het ‘kerel’, uitgesproken als ‘kil’. Dat heeft de brabonegert ook goed begrepen.

  Mooi man, die integratie. Schelden op alles wat los en vast is, je mening klaar hebben, lak aan alles: we hebben nu een echte Negerlander.

 2. Merino Zegt:

  Deze gast is een held. Hij moet het podium op. Stand-up gaat ‘m zo soepel af.

  Daarnaast laat hij zien hoe non-racisme dient te zijn; de dag dat zowel negers als witte apen het woord neger mogen gebruiken (en ook de uitdrukking witte apen/bleekscheet uiteraard), is de dag dat we eindelijk af zijn van de misvatting dat er rassen bestaan binnen de soort mens. Er is maar één ras: homo sapiens.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .