Op zondag gesloten

Vaak melden bedrijven dat ze 7 dagen in de week, 24 uur per dag op internet bereikbaar zijn. Wat een onzin, dacht ik altijd, een website is toch altijd 24/7 te bezoeken?

Ik heb mijn mening moeten bijstellen:

kinderstoeltje.nl

Volgens mij rest hier niets anders dan schouderophalend, hoofdschuddend, heel diep zuchten 🙄

Share

5 reacties op “Op zondag gesloten”

 1. TAK Zegt:

  http://www.refdag.nl

  Geen nieuws op zondag 😉

 2. Tripel B. Zegt:

  [quote post=”14360″]http://www.refdag.nl

  Geen nieuws op zondag ;-)[/quote]
  GODVERDOMME! Nu begrijp ik het pas. Er is geen misbruik binnen de reformatorische kerk, want alle handelingen vinden plaats op de geilige zondag. En het zou natuurlijk een zonde zijn, een doorn in het oog gods, om daarover op maandag te berichten. Want dat zou betekenen, dat je als journalist op zondag aan het werk zou zijn geweest.

 3. De Dappere Man Zegt:

  Ach ja.

 4. GS Zegt:

  Ik dacht dat het vrij algemeen bekend was dat refdag.nl geen content serveert op zondag…

 5. Tripel B. Zegt:

  Misschien siert het mij dat ik dit niet wist 😳

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .