Winnaar Dodenlijst 2011 bijna bekend

Het jaar zit er bijna weer op. De Dodenlijst 2011 is bijna ten einde. Ik kan hier wel schrijven dat het een spannende strijd is, maar dat is het niet. Hoe dan ook, we wachten de einduitslag af.

Intussen denken jullie natuurlijk alvast na over de lijsten van 2012! De Dodenlijsten voor 2012 dienen voor 23:59 uur op 31 december 2011 (met een speling van 1 minuut) in de Dodenlijstmailbox binnen zijn.

Ik wens u allen veel inspiratie toe en dat dit jaar vooral de bad boys van de lijsten maar mogen omvallen!

Share

5 reacties op “Winnaar Dodenlijst 2011 bijna bekend”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Tjee, die Jochum… met nog meer dan 10 dagen te gaan een score van 60% (6/10). Ik vond dat ik het dit jaar wel goed deed met 3/10, net als Merino en Jurjan, maar wij moeten naast Jochum ook nog Showan voor ons dulden.

  Ik voorspel een ongekend spanenende strijd de komende 11 dagen. Een strijd waarin de hegemonie van Jochum genadeloos teniet gedaan wordt door een ongekend grote hoeveelheid doden van mijn lijst. Als dat maar niet Aretha Franklin is, want die hebben we beide (en Merino ook) en Kirk Douglas mag ook blijven leven, want die hebben Showan en Merino al.

  Hup Julian Assange, Norodom Sihanouk, Kathryn Joosten, Piet Rรƒยถmer of Erich Priebke! ๐Ÿ˜ฏ

 2. De Dappere Man Zegt:

  Overigens is Klaas de enige zonder dode. ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™„

 3. Klaas Zegt:

  Hehehe, volgens mij moet ik nog betalen… Dat zal de oorzaak zijn.

 4. Merino Zegt:

  Spannend wordt het zeker. Niet voor plaats 1 schat ik, maar 2 en 3 kan nog interessant worden.

  Vergeet ook vooral niet te leren van keuzes uit het verleden! Check de edities van de voorgaande jaren.

 5. Jurjan Zegt:

  Ja, het gaat om het zilver…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .