The Evolution of the Eye – Richard Dawkins

Onderwijl ik dit typ, geeft Richard Dawkins een lezing (“Darwin’s Five Bridges”) in de Nieuwe Kerk in Groningen. Momenteel beantwoordt hij vragen en daaruit blijkt veel meer zijn kracht dan uit de lezing zelf, die eigenlijk grotendeels bestond uit het voorlezen van delen uit zijn uitstekende boek ‘The Greatest Show on Earth‘, over de overweldigende hoeveelheid bewijs dat er is voor Darwins briljante ontdekking.

Om een beeld te krijgen van zijn talent als docent, dit filmpje waarin hij uitlegt hoe iets ingewikkelds als een oog door middel van evolutie heeft kunnen ontstaan.

Share

2 reacties op “The Evolution of the Eye – Richard Dawkins”

  1. (On)verklaarbaar - Wakkere Burgers – Het Geweten van het Web Zegt:

    […] Het oog? INTELLIGENT DESIGN!! ohjajoh? […]

  2. (On)verklaarbaar | Achtergrondruis Zegt:

    […] Het complexe oog? INTELLIGENT DESIGN!! – ohjajoh? […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .