Stop Internet Piracy Act (SOPA)

PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet from Fight for the Future on Vimeo.

Deze video laat zien wat het inhoudt en waarom het kut is.

Share

3 reacties op “Stop Internet Piracy Act (SOPA)”

 1. Tripel B. Zegt:

  Los van de algemene kritiek op de inperking van meningsuiting, een kritiek waar ik het mee eens ben, vraag ik mij af in hoeverre de claims die in deze bijdrage gemaakt worden wel echt waar zijn. Kun je voor 5 jaar de bak indraaien als je een filmpje met copyrighted muziek op YouTube zet? Wordt een zoekmachine echt vervolgd als via één link illegaal materiaal gedownload kan worden? Het lijkt mij vooralsnog sterk, maar in Amerika weet je het maar nooit.

 2. Merino Zegt:

  http://www.cato-at-liberty.org/internet-regulation-the-economics-of-piracy/

 3. Tripel B. Zegt:

  Bovenstaande link van Merino MOET gelezen worden door een ieder die Stichting Brein en consorten een kwalijk hart toewenst. Mijnheer Julian Sanchez weet een zeer weloverwogen en doorwrocht standpunt neer te zetten over internetpiraterij.

  As Oberholzer-Gee observes, recording industry numbers show large increases in concert revenues corresponding to the drop in recorded music sales. That suggests that, as people discover new artists by sampling downloaded albums online, they’re shifting consumption within the sector to live performances. In other words, people have a roughly constant “music budget,” and what they don’t spend on the albums they’ve downloaded gets spent on seeing that new band they discovered.

  I rest my case.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .