De schnitzel is de schizzle
Op het weblog van NRC stond gisteren een mooi artikel over de Wiener Schnitzel. “Waarom heb ik nog nooit een schnitzel bereid?”, vroeg ik mij af.
Hoog tijd dus voor een schnitzelbakweekend. Voor de liefhebbers hier een aantal recepten.
17 februari 2012 @ 12:30 -
Hulde!
17 februari 2012 @ 17:07 -
Wanneer kan ik aanschuiven
17 februari 2012 @ 19:16 -
Toevallig was ik 2 weken geleden in de Heimat en heb toen een paar heerlijke exemplaren mogen nuttigen. Werden geserveerd met jam. Zoals het hoort.
17 februari 2012 @ 22:38 -
Volgens het filmpje moet je schnitzels frituren in reuzel en boter. In de recepten die je hebt gelinkt wordt gewoon gebakken in boter. Dat lijkt mij een veel smakelijker alternatief. Dan maar geen authenticiteit.
19 februari 2012 @ 22:43 -
Ziet er lekker uit!