De schnitzel is de schizzle

Op het weblog van NRC stond gisteren een mooi artikel over de Wiener Schnitzel. “Waarom heb ik nog nooit een schnitzel bereid?”, vroeg ik mij af.

Hoog tijd dus voor een schnitzelbakweekend. Voor de liefhebbers hier een aantal recepten.

Bak ze!

Share

5 reacties op “De schnitzel is de schizzle”

 1. Peter Zegt:

  Hulde!

 2. Frank Zegt:

  Wanneer kan ik aanschuiven

 3. Showan Zegt:

  Toevallig was ik 2 weken geleden in de Heimat en heb toen een paar heerlijke exemplaren mogen nuttigen. Werden geserveerd met jam. Zoals het hoort.

 4. Tripel B. Zegt:

  Volgens het filmpje moet je schnitzels frituren in reuzel en boter. In de recepten die je hebt gelinkt wordt gewoon gebakken in boter. Dat lijkt mij een veel smakelijker alternatief. Dan maar geen authenticiteit.

 5. De Dappere Man Zegt:

  Ziet er lekker uit!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .