The Higgs Boson Explained

Higgs bosons, Majoranadeeltjes, quarks, quantumvelden; het is (gelukkig) hartstikke hip tegenwoordig. Maar quod irrumabo houdt het nou eigenlijk in allemaal? Deze alleraardigste animatie poogt ons van enige verlichting te voorzien aangaande het Higgs-deeltje. En volgens mij is die opzet geslaagd!

Share

1 reactie op “The Higgs Boson Explained”

  1. Tripel B. Zegt:

    Mooie animatie, prachtige vondst!

    Zelfs voor een amateur schetenwapper als ik gaat deze animatie echter wel erg snel. Ik denk redelijk wat te weten over quantummechanica etc., maar dit verhaal blijft ook voor mij moeilijk te volgen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .