Hallo Venray – Miracles (2 Meter Sessies)

De 2 Meter Sessies zijn bij mij eerlijk gezegd een beetje uit het vizier geraakt. Misschien komt dat omdat ik een leeftijd heb bereikt waarop men minder ontvankelijk is voor nieuwe muzikale impulsen. Maar waarschijnlijker is de verklaring, dat Jan Douwe Kroeske niet meer zo alomvertegenwoordigd is. Wanneer was hij nou nog voor het laatst op de telekijk? En al ruim een half jaar zijn de 2 Meter Sessies niet meer op de radio te beluisteren. De voorloper van MTV Unplugged slijt nu een (kwijnend) bestaan achter de digitale decoder van Ziggo.

Doodzonde, als u het mij vraagt. De palmares van de 2 Meter Sessies liegt er namelijk niet om. Ik zou er wat voor geven om de 2 Meter Sessies weer te kunnen beluisteren op de radio op een christelijk tijdstip, dat wil zeggen ‘prime time’.

Een van mijn favoriete bands van lang geleden heeft deelgenomen aan de unplugged sessies van Jan Douwe. Deze deelname heeft de volgende prachtige muziek opgeleverd:

Share

9 reacties op “Hallo Venray – Miracles (2 Meter Sessies)”

 1. Merino Zegt:

  Zo, Berry. Deze post werp wel heel erg snel zijn vruchten af. Dit zat in m’n mailbox hedenochtend: /wp-content/uploads/2012/05/2metersessies.jpg

 2. Tripel B. Zegt:

  Following 930 tegenover Followers 1.107 zegt volgens mij een hoop. De 2 Meter Sessies grijpen elke gelegenheid aan om weer in de publiciteit te raken.

  Wat natuurlijk niet weg neemt dat dit wederom een prachtpost is 😉

 3. De Dappere Man Zegt:

  Leuke post!

 4. Frank L. Zegt:

  Verdorie Tripel! Waarom vind jij mijn all-time-favourite nederpopsong van een zanger die niet kan zingen ook leuk!!?? Dat kan geen toeval zijn…zullen we trouwen?

  Ik stel voor dat we in de nabije toekomst eens een concertje van deze rakkers gaan zien! Pilske d’r bij!!

 5. Frank L. Zegt:

  Hans Boksemschieter Zegt:
  12 februari 2005 @ 12:06 – citeer
  …..Wis en waarachtig mooi…

  ..Ik ben nl. al jarenlang een groot fan van Henk en zijn venray…tioppie joppioe!!

  (Volgens mij ken ik die Hans Boksemschieter wel …….)

 6. Tripel B. Zegt:

  Ik bestrijd de opmerking dat Henk niet kan zingen en ik bestrijd het idee om te gaan trouwen, maar samen naar een concert met een pilske d’r bij lijkt mij wel wat.

 7. Tripel B. Zegt:

  Hallo Venray trad (tot mijn grote verrassing) gisteren op in het Westerpark. We hebben naar de welluidende stem van Dhr. Koornstra geluisterd zonder Frank L. maar wel met een pilske d’r bij.

  Wanneer gaan we Frankieboy?

 8. Merino Zegt:

  http://www.patronaat.nl/10-11-2012/hallo-venray-speelt-%27the-more-i-laugh-the-hornier-due-gets%27

 9. Tripel B. Zegt:

  [quote post=”15064″]http://www.patronaat.nl/10-11-2012/hallo-venray-speelt-%27the-more-i-laugh-the-hornier-due-gets%27[/quote]

  Frank L., Merino en de Tripel zijn erbij in het Patronaat te Haarlem!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .