NYC Municipal Archives

Sinds enkele weken zijn ruim 870.000 items uit het beeldarchief van de gemeente New York online te bekijken. Via foto’s, video’s, plattegronden en tekeningen kun je avond na avond door ruim 160 jaar New Yorkse geschiedenis reizen.

Vanaf de lancering was de website meteen onbereikbaar, zo groot was de toestroom van geïnteresseerden. Inmiddels is de website weer in de lucht, maar enig geduld dient u soms wel te betrachten.

BOOKMARKEN! http://www.nyc.gov/html/records/html/misc/luna.shtml

Share

1 reactie op “NYC Municipal Archives”

  1. Merino Zegt:

    Erg koel!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .