Wilco – Impossible Germany (Live)

Share

2 reacties op “Wilco – Impossible Germany (Live)”

  1. Tripel B. Zegt:

    Ik ben al niet zo’n Wilco fan, maar hoe krijg je het voor elkaar Merino om het meest zeikerige nummer van deze dweperige emo-band ooit te posten? Gezien het tijdstip van posten heb je dit bij je volle verstand gedaan: laat genoeg om wakker te zijn, te vroeg om bezopen te zijn. Een dikke nul voor deze post (no hard feelings).

  2. Merino Zegt:

    Zo rol ik Berry. Ik houd van goede gitaristen die emo-liedjes spelen.

    Ik waardeer eerlijke feedback. Kom eens een keer langs muziek uitwisselen. Heb net een nieuwe cd-speler.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .