Miles Davis – So What

Ik vernam van Merino dat hij naar het North Sea Jazz festival was geweest. Vreemd, want volgens eigen zeggen houdt Merino helemaal niet van jazz. Gelukkig wordt er op dit festival volgens puristen nauwelijks meer jazz gespeeld. Het vindt trouwens ook helemaal niet meer plaats in de buurt van de Noordzee, dus wellicht kan de organisatie eens nadenken over een naamswijziging (*).

Ik wil mensen niet coûte que coûte op andere gedachten brengen, maar de hiernavolgende compositie So What van Miles Davis raakt toch echt wel het plafond van muzikale perfectie:

(*) Enkele suggesties: Rotjeknor Ratjetoe, Jazzy Gepriegel aan de Nieuwe Maas of Duurbetaalde Negers in 010

Share

3 reacties op “Miles Davis – So What”

 1. Merino Zegt:

  Nou en?!

 2. Tripel B. Zegt:

  Doe is effe normaal man!

 3. Merino Zegt:

  Doe zelf normaal!!

  (Wel een goed nummer trouwens!)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .