Diederik Samsung

Diederik Samsung

Of was het nou Samson? Of Samsom? Of Sanson? Of Sansom?

Share

5 reacties op “Diederik Samsung”

 1. Merino Zegt:

  Zie ook dit stukje huisvlijt van Diederik: /wp-content/uploads/2012/09/DIEDERIKSAMSON.jpg

 2. De Dappere Man Zegt:

  Hahaha, wat zijn we toch allemaal creatief hier 😛

 3. De Dappere Man Zegt:

  Wat gek trouwens dat ik onder mijn naam kan reageren zonder mijn wachtwoord in te voer, louter mijn username en email zijn voldoende. Ik ben op mijn werk, dus ik ben echt niet stiekem ingelogd ofzo…

 4. RW Zegt:

  @dappereman: dat komt omdat ‘ooit’ een reactie van jou is goedgekeurd.

 5. De Dappere Man Zegt:

  Ahaaaa mysterie opgelost. Dank.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .