Schopenhauer college

Schopenhauer voor beginners, maar niet voor leken. In dit BBC interview van Brian Magee met Frederick Copleston wordt voor de geoefende filosofielezer prachtig ingegaan op het werk van dit Duitse genie:


Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5

Share

2 reacties op “Schopenhauer college”

  1. Merino Zegt:

    Deze moet even wachten tot het weekend. Ideaal voor tijdens het bierbrouwen met jUP!

  2. Tripel B. Zegt:

    ‘Tijdens’ is niet mogelijk. Dit college (want een interview kun je het haast niet noemen, zoveel is de interviewer zelf aan het woord) dient geheel nuchter met alle beschikbare faculteiten te worden aanschouwd en beleefd.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .