Daniel Dennett

Afgelopen woensdag ontving Daniel Dennett de Erasmusprijs 2012. Komende zondag geeft hij een lezing in Paradiso en ondergetekende is in het bezit van een toegangskaart!

Vette shizzle!!

Share

3 reacties op “Daniel Dennett”

  1. Saab Zegt:

    En? Hoe was ’t?

  2. Merino Zegt:

    Was erg interessant. Hij ging in op de verschillende visies op ‘vrije wil’, wat is ‘realiteit’/ ontologie (bestaan kleuren?) en religie. Mooie kerel, maar de koffie in Paradiso blijft smerige drab. En toch drink ik dat dan weer, uit vrije wil.

  3. Saab Zegt:

    Misschien smaakt het bier beter? Check fb even, heb je een berichtje gestuurd.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .