Kathryn Joosten

Voor we haar vergeten…

Kathryn Joosten

Ze is dood… (al sinds juni 2012)

Punten voor de Dappere Man!

Share

6 reacties op “Kathryn Joosten”

 1. Merino Zegt:

  Potdikkie! Dat wordt nog spannend!

 2. De Dappere Man Zegt:

  Inderdeed! 😈

 3. Tripel B. Zegt:

  Volgens mij is dit een unicum in de Dodenlijst. Een dode die bijna een half laar later nog geclaimd wordt, nota bene door een ander dan de indiener.

 4. Merino Zegt:

  Volgens mij zijn claimer en indiener toch echt wel dezelfde. En helaas moet ik je ook qua unicum afvallen: http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Carter is dood kwam ik een paar weken geleden achter. Staat op mijn lijst. Heb ‘m nog niet als overledene gepost.

 5. De Dappere Man Zegt:

  Lol!

 6. De Dappere Man Zegt:

  Ik ga winnen. Ik voel het.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .