Jeroen Willems

Voor we hem vergeten…

Hij is dood.

Share

2 reacties op “Jeroen Willems”

  1. Tripel B. Zegt:

    Sjezus wat erg. Dit doet heel erg denken aan het overlijden van Roef Ragas, ook een klasse-acteur en zo plotseling weg. Je ziet de man op de telekijk en opeens is hij er niet meer. Het schijnt een ‘fact of life’ te zijn.

  2. De Dappere Man Zegt:

    Ik was en ben geschokt. Vorig jaar nog onder lichte dwang van mijn ega ‘Stellenbosch’ gezien. Mijn tegenzin in deze serie werd rap weggenomen door het sublieme acteerwerk van onder andere (en met name door) Jeroen Willems. Echt een aanrader. Rasacteur die meerdere malen is afgewezen is voor de toneelschool… zal wel elke keer een slechte dag hebben gehad bij de audities, want in goede doen pakt deze acteur je bij de spreekwoordelijke lurven. Sinds mijn jeugd vraag ik mij af waar mijn lurven eigenlijk zitten, door toedoen van Meneer Kaktus, maar dat neemt niet weg dat ik bij mijn lurven werd gegrepen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .