De Bijrijder Rusland-style

Share

3 reacties op “De Bijrijder Rusland-style”

 1. Tripel B. Zegt:

  Ik kijk toch vaak dit soort filmpjes over ‘verkeer’, maar ik moest toch even een paar keer terugspoelen om te zien of het werkelijk waar was wat ik dacht te zien. Bijvoorbeeld die truckchauffeur die frontaal aangereden wordt, door zijn voorruit vliegt en op zijn voeten terechtkomt. Ongelofelijk maar waar.

  Opvallend veel filmpjes trouwens over spontaan afbrekende wielen/bomen/straatmeubilair en de gevolgen daarvan. Mogen wij onze handjes toch dichtknijpen in een overgereguleerd land als Nederland.

 2. Vox Populi Zegt:

  Dat is voorwaar geen kattenpis…

 3. De Dappere Man Zegt:

  En zo is het maar net.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .