Katten

Katten, wie is er niet gek op. Oh ja, heel erg veel mensen (alhoewel de laatste ‘in a strange way’ wel gek is op katten, net als Chinezen, maar die zijn sowieso gek). Nou ik hou er wel van. Dus. Ik kwam iets tegen op internet:

Miauw

De fotograaf Fubirai houdt ook van katten. Zo erg, dat hij ze graag op de foto zet. Hij heeft 5 jaar lang de katten op een plek ergens op Fukuoka gefotografeerd:

The cats are fed by local fishermen and wander freely through the streets, boatyards, porches, and houses of the city. Heaven.

Prachtige kiekjes, maar oordeelt u zelf.

Share

1 reactie op “Katten”

  1. Merino Zegt:

    Alf +1

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .