Jos de Beus

Voor we hem vergeten…

Jos de Beus

Hij is dood.

Share

2 reacties op “Jos de Beus”

  1. Tripel B. Zegt:

    Ik heb nog college van hem gehad en ben zelfs bij hem thuis geweest. Een uiterst aimabele man. Heel spijtig 😥

  2. Albèrt Kerkhof Zegt:

    In de “Groningen tijd” veel met Marion en Jos opgetrokken, kinderen in dezelfde leeftijd, samen opgefietst naar het werk met veel hilarische verhalen over en weer. Jos had ons “gespot” in ons dorpje Aduard op basis van een blik naar binnen in de huiskamer waar een goed gevulde boekenkast stond, “teken van beschaving” hahaha. Hij had op zijn minst 4 x zo veel boeken.., tja de beschaving kent, nu zeker, zijn grenzen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .