Father of the Bride part II

Komedie uit 1995 van Charles Shyer. Met Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short en anderen.

Enorm leuk vervolg op Father of the Bride, waarin dochter Annie zich verder van papa George (Martin) verwijderd als ze zwanger wordt.

Geweldige film dit. Deze film zit vol onverwachte wendingen en verrassingen. Het begint met een stukje waarin George de kijker rechtstreeks aanspreekt en vertelt dat het allemaal 9 maanden geleden begon. Daarna begint de film. In de eerste scène moeten beide ouders van het pasgetrouwde stel bijeen komen, omdat ze iets belangrijks te vertellen hebben. George spreekt zijn angst uit dat hij niet wil dat zijn dochter naar Boston verhuist. Maar, wat schetst de verbazing? Ze blijkt zwanger te zijn! Nee, dat hadden we nou niet verwacht. En dan blijkt dat Nina (Keaton), Georges vrouw, ook zwanger is! Hilariteit alom.
Maar dan krijgt Annie ruzie met haar man. Goh, waar zou deze ruzie nou over gaan? Ze heeft een baan aangeboden gekregen in Boston. En hij wil niet dat ze gaat. Dat hadden we niet aan zien komen! Maar gelukkig ziet papa George in dat dit haar gelukkig maakt en zegt dat ze het moet doen en de ruzie tussen het pasgetrouwde stel wordt totaal onverwacht bijgelegd.
En dan, het o zo spannende einde. Hoewel Nina een maand later is uitgerekend dan Annie, bevallen ze op dezelfde avond! Echt waar!

Ja, er zitten zoveel onverwachte wendingen in dit verhaal, dat je tot het eind toe geïnteresseerd blijft kijken en wil weten wat er verder gaat gebeuren.

Hmm, ik geloof dat ik het hele verhaal al tot in detail heb verteld Misschien dat je deze film dan toch maar niet meer moet gaan kijken.

» KRL

Deze film op IMDB