Pret met sterretjes

Onzin

Leuk voor op feestjes.

Update: Ik ontdek net dat dit mijn 2000ste log op Wakkere Burgers is! Een mijlpaal! Ik zet het meteen op een zuipen.

Share

7 reacties op “Pret met sterretjes”

 1. RW Zegt:

  Gefeliciteerd! Een mijlpaal! Op naar de 10.000

 2. jacques Zegt:

  Had u ook al niet eerder de eer om de 2000ste log te plaatsen?

 3. JJ Zegt:

  Congrats.

 4. Merino Zegt:

  @ Jacques

  Neen. Dat was mijn 1500ste log.

 5. jacques Zegt:

  @ Merino

  Niet de 2000ste log van heel wakkere burgers? Dus niet een specifiek aantal van jezelf. Dat dacht ik namelijk, maar het is ook al wel weer een hele tijd geleden. Volgens mij waren er toen nog wakkere burgers borrels en zo, … maar ja dat is al zo lang geleden….

 6. Merino Zegt:

  Oeh, daar heb je een punt. Dat zou heel goed kunnen. Moet ik ff nazoeken.

  Die borrels, dat wordt inderdaad weer hoog tijd!

 7. Peter Zegt:

  Wauw! Je bent nu aan je 3e millennium van posts begonnen. Gefeli!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .