Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule

De poulefase is afgelopen na 12 dagen spelen. De stand is als volgt:

MC Drank staat immer bovenaan, maar het is retespannend; De Dappere Man en de vooral de wederopgestane Arilexer komen dichterbij. Even een applaus trouwens voor Arilexer, daar hij als enige van maar liefst twee groepen de stand helemaal goed heeft! rob_erwt heeft een jojo-probleem en Panmania lijkt het opgegeven te hebben. RW daarentegen heeft een bescheiden come-back, waar rohan stabiel is (net als in het echt). Last but not least: Tampeloer: Tja, wat moet je daar nu over zeggen… come on! De reden van het onderaan staan van Tampeloer en Panmania is trouwens dat ze vergeten zijn de poule einduitslagen te voorspellen en wat daarna komt (onder Extra). In de grafiek (klikboar) is het één en ander goed te volgen, doe er uw voordeel mee!

Ik zal vanaf morgen in Zuid-Afrika zijn en kom op de dag van de finale terug, dus zullen de updates wel even minder / niet frequent worden. Misschien dat iemand het wil overnemen? 🙂

Share

3 reacties op “Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule”

  1. Bertus Zegt:

    MC Drank bovenaan? Ik zeg EPO!

  2. MC Drank Zegt:

    Niemand gaf een cent voor de Turken?

  3. Wakkere Burgers EK 2008 Voetbalpoule - Wakkere Burgers - Het Geweten van het Web Zegt:

    […] de groepsfase stond MC Drank afgetekend bovenaan, op enige afstand gevolgd door de Dappere Man en Arilexer. […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .