Quote van de dag

“אלהי אלהי למא שבקתני”

-Jezus Christus

Share

2 reacties op “Quote van de dag”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Aramees voor JC?

  2. Merino Zegt:

    Vooruit dan, een vertaling van de laatste woorden van big J aan het kruis: “Eloi, Eloi, lema sabachtani” (Aramees idd) en dit betekent “Mijn God, mijn God, waarom hebt u mij verlaten?”.

    In de bijbel staan verschillende varianten op deze laatste woorden. Jehova had waarschijnlijk een kater toen hij de bijbel aan de verschillende schrijvers dicteerde. Of Marcus, Mattheüs, Johannes, Lucas en consorten hadden weer te lang zitten zuipen waardoor ze de woorden van de heer niet goed ontvingen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .