Nu ook verkrijgbaar in Frankrijk: Vertrutting

France tourism logo

Het Franse Office de Tourisme heeft deze week, een half jaar na de introductie, het logo voor de promotie van het toerisme naar Frankrijk aangepast. Aanleiding is de kritiek op het logo dat als té pikant werd ervaren.

Ondanks de recessie gaat het dus toch goed met de export van het Nederlandse product!

Share

4 reacties op “Nu ook verkrijgbaar in Frankrijk: Vertrutting”

 1. De Dappere Man Zegt:

  Moest eerst het artikel goed lezen en 10x kijken voordat ik het überhaupt zag (met moeite en veel fantasie trouwens). Ik ben kennelijk een domme botte boer.

 2. MC Drank Zegt:

  [quote comment=”47496″]Moest eerst het artikel goed lezen en 10x kijken voordat ik het überhaupt zag (met moeite en veel fantasie trouwens). Ik ben kennelijk een domme botte boer.[/quote] Tu est correct!

 3. De Dappere Man Zegt:

  Thanx maaahaaan. :mrgreen:

 4. Ajay Zegt:

  Ik vind hem geweldig! Daar heeft vast iemand goed om gelachen bij het ontwerpen er van!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .