Test hoe veelzijdig je bent

qqtest

Wie doet het beter dan oom Andre?

Share

4 reacties op “Test hoe veelzijdig je bent”

 1. robert Zegt:

  Netjes! Ik kwam op 115 uit. Met een overigens bedroevende uitslag van slechts 1 ster op taalkundige intelligentie, 3 sterren op intrapersoonlijke intelligentie, 4 sterren op interpersoonlijke intelligentie en 5 sterren op de andere 4.

 2. RW Zegt:

  Verdikkeme:
  Wegens extreme drukte zijn we even offline. Met een uurtje zijn we terug.
  Excuses!

 3. De Dappere Man Zegt:

  ge WB’t! (as in slashdotted). :mrgreen:

 4. Frank L Zegt:

  113!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .