Amsterdam ruikt steeds meer naar spruitjes

AMSTERDAM – Ooit heette het patijnisering, maar tegenwoordig spreken we van waarden, normen en spruitjes. Of vertrutting, regelneverij, fatsoensrakkerij. De overheid zelf noemt het liever overlastbestrijding.

Lees verder…

Nieuwste regel in A’dam: Op een terras mag je niet meer staan terwijl je een drankje in je handen hebt. Dus, voor je opstaat om een langsfietsende bekende te groeten; eerst je biertje op tafel zetten!!! Het is per slot van rekening toch ook een overlast en een wanstaltige vertoning, al die staande mensen met hun duivelse drank!

Update: Er is gelukkig nog enig verzet

Share

1 reactie op “Amsterdam ruikt steeds meer naar spruitjes”

  1. RW Zegt:

    En wie gaat dit verbod handhaven? De terraswachter! Regels zijn er natuurlijk ook om gehandhaafd te worden! Elk terras krijgt een verhoging vanwaar de terraswachter streng doch rechtvaardig de Regels handhaafd. Staand drinken, een stoel die buiten de lijnen komt, te hard praten, drank om gooien etc etc… direct afstraffen!

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .