* Ingezonden mededeling *

Gevonden in Merino’s bievenbus deze morgen.

Share

9 reacties op “* Ingezonden mededeling *”

 1. Rutger Zegt:

  Ik zeg: doen! 100% garantie!

 2. Tripel B. Zegt:

  Daar heb ik inmiddels ook al 4 exemplaren van thuis 🙄

 3. Tripel B. Zegt:

  Die briefjes zijn dus echt OVERAL. Dus ik heb besloten ze te sparen. Ik heb er nu, als ik het goed heb, een stuk of 30. Mr. Abou, Prof. Tassilimie, twee keer mr. Tassilimie, mr. Fama, mr Diawdi, mr. Hakim, Prof. Woude, mr. Mousta, vier keer mr. Manma, mr. Nassim, mr. Moussa, mr. Malado, mr. Soury, mr. Rada, mr. Manta, Arafan, mr. Nafa, mr Binton, Prof. Bassah, mr. Salime, Prof. Sidiki, Prof. Fadu, Mr. Mami en mr. Ahmad zijn allemaal te vinden in mijn Grote Zwarte Echte Afrikaanse Medium-Kaartjesmap. Allemaal met ongeveer dezelfde tekst. Ik ben dus echt al tijden op zoek naar mensen die ze daadwerkelijk van de trap rapen en bewaren. Veel van mijn vrienden geven ze ook aan mij, dus mijn Collectie is echt uitgebreid de laatste maanden. 😀 Clarence Weblog

 4. De Dappere Man Zegt:

  Negers zijn, behalve goed in ritme, kennelijk ook goed in… ALLES!

 5. De Dappere Man Zegt:

  Net als blanken overigens, maar die zijn weer minder goed in ritme.

 6. Merino Zegt:

  Ik heb ook meerdere van deze units. Ook krijg ik vaak uitnodigingen voor vage spirituele bijeenkomsten en HIV-healings. Ook mooi zijn de religieuze folders die je vertellen dat je écht wel gelukkig kunt worden. De scientology-folder is wel de meest glossy, met een portret van Albert Einstein erop.

  Wat ik wel mis de laatste jaren zijn de stencils van ‘Atomen zijn ruimteschepen’ van die alu-hoedje meneer die ook al eens op ons weblogje heeft gereageerd

 7. Merino Zegt:

  deze dus: /2005/10/13/atomen-bestaan-uit-ruimteschepen/

 8. De Dappere Man Zegt:

  Klopt die man! Die reageerde dus echt! Eigenlijk best wel leuk dat hij dat deed…

  “de grootste ontdekking aller tijden: het raadsel van het heelal is opgelost!”

  Mooi.
  De website doet het nog steeds: http://members.ziggo.nl/r.f.dezwart/Frame-nederlands.html .

 9. MRZ Zegt:

  Ik heb er eentje uit Portugal, precies dezelfde soort tekst en plaatjes als hier. Is dus niet alleen een Nederlands fenomeen.

  In de roman De langverwachte van Abdelkader Benali zit een aardig stukje, waarin ontdekt wordt dat achter al die namen en telefoonnummers een en dezelfde man zit.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .