Dear photograph

Taylor Jones was door een doos met oude familiefoto’s aan het neuzen, toen hij een foto van zijn jongere broer aantrof zittend in een stoel aan de keukentafel. De 21-jarige Canadees keek op en zag dat dezelfde stoel voor hem stond. Hij hield de foto zo voor zijn neus, dat deze overeenkwam met de achtergrond. Zo stuitte hij op een idee dat is geland in een ​​boek. Zijn fotografieblog is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd internetfenomeen.

Copyright dearphotograph.com

Share

2 reacties op “Dear photograph”

  1. Merino Zegt:

    Mooi!

  2. Back to the future – Irina Werning - Wakkere Burgers – Het Geweten van het Web Zegt:

    […] vrijdag postte ik Dear Photograph. Men neme een foto uit den ouden doosch en gaat met die foto naar de plek waar deze oorspronkelijk […]

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .