Back to the future – Irina Werning

Afgelopen vrijdag postte ik Dear Photograph. Men neme een foto uit den ouden doosch en gaat met die foto naar de plek waar deze oorspronkelijk is geschoten. Met die foto in de hand make men een foto van exact dezelfde plek. Dat levert soms schiere ploaties op.

Copyright dearphotograph.com

Irina Werning doet een vergelijkbaar truucje.

I love old photos. I admit being a nosey photographer. As soon as I step into someone else’s house, I start sniffing for them. Most of us are fascinated by their retro look but to me, it’s imagining how people would feel and look like if they were to reenact them today… A few months ago, I decided to actually do this. So, with my camera, I started inviting people to go back to their future.

En dit levert vaak even mooie plaatjes op.

Copyright irinawerning.com

Zie ook een ander project:
Young me now me

Share

1 reactie op “Back to the future – Irina Werning”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Heel erg mooi.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .