3D printer van LEGO

Doe mij ook één!

Share

4 reacties op “3D printer van LEGO”

 1. Tripel B. Zegt:

  O wat gaaf! Vooral wanneer hij met de stofzuiger aan de gang gaat 😯

  Ik dacht eerst even aan een repost, maar die post bleek om een 2D LEGO printer te gaan.

 2. Tripel B. Zegt:

  Nog even iets anders.

  Naar aanleiding van deze post ben ik op Wikipedia wat gaan struinen naar LEGO. Daarbij heb ik de Deense pagina’s over LEGO door Google Translate gehaald, want die zijn uitgebreider dan de Engelse of de Nederlandse pagina’s. Daarbij viel mij op dat het stadje Billund, waar LEGO oorspronkelijk begonnen is en waar het hoofdkwartier nog steeds is, via Google Translate soms onvertaald wordt gelaten, maar ook soms wordt vertaald met ‘London’.

  Billund: Deens ➡ Engels heeft als resultaat: Billund
  Billund og ‘Billund’ Deens ➡ Engels heeft als resultaat: London and ‘London’

  Raar toch?

 3. De Dappere Man Zegt:

  Ja ik dacht eerst ook dat ik het eerder hier gezien had, maar kwam ook op de 2D Lego Printer van jou. Aangaande de vertaling: roar! ❓

 4. Peter Zegt:

  Leuk filmpje. Toen ik de titel las dacht ik dat het een ‘printer’ betrof die iets in 3D maakte in lego. Misschien iets voor de toekomst? 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .