De oerknal – Robbert Dijkgraaf

Professor Robbert Dijkgraaf, scheidend president van de KNAW en vanaf 1 juli de nieuwe directeur van het vooraanstaande Institute for Advanced Study in Princeton, geeft op Hemelvaartsdag (donderdag 17 mei) live college in de zendtijd van ‘De Wereld Draait Door’. Hij doceert in het kader van DWDD University over het ontstaan van het universum en onze planeet aarde onder de titel ‘De Oerknal’. Matthijs van Nieuwkerk en Diederik Jekel assisteren de professor bij zijn betoog.

Share

2 reacties op “De oerknal – Robbert Dijkgraaf”

  1. De Dappere Man Zegt:

    Van voor tot achter gekeken. Toch ook weer wat nieuwe dingen geleerd. Erg leuk.

  2. Tripel B. Zegt:

    Zeer aanstekelijk. Zelfs mijn betere wederhelft met haar bèta-allergie kon dit college waarderen.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .