Hoe Denny tot inkeer kwam

Met gepaste trots presenteert Wakkere Burgers het eerste deel van de intrigerende vertelling ‘Hoe Denny tot inkeer kwam‘ van de pen van Femke & Andre. Samen schreven zij dit stukje soon-to-be vaderlands literair erfgoed.

‘Schaamteloos liet Fred zijn broek zakken en toonde zijn billen aan de furieuze menigte. Dit werd hem niet in dank afgenomen. Een regen van blikjes, modder en gebruikte tampons kwam op hem neer. Zelden had hij zo intens genoten.
Diezelfde namiddag struinden onze vrienden, inmiddels goed de weg kwijt, over het festivalterrein. Het regende niet meer en nog steeds had Fred zijn broek niet van z’n enkels opgetrokken. “Dan moet je het ook met overtuiging doen”, was zijn motivatie.’

Lees verder…

Share

2 reacties op “Hoe Denny tot inkeer kwam”

  1. Een onbekende Man Zegt:

    Spannend, wat zal het vervolg om brengen?

  2. Valium Zegt:

    The only place you find success before work is in the dictionary: buy Valium

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .