Mooie mannenweek dag#4

Justin Chambers

Ehh nee, het is geen zwemmer. Dit is de in 1970 geboren acteur Justin Chambers. Een Amerikaan deze keer. Hij heeft in de films The Wedding Planner en The Musketeer gespeeld, die van de IMDB-bezoekers gemiddeld respectievelijk een 5 en een 4,4 krijgen. Dat zullen dus wel twee geweldige films zijn. Allemaal kijken!
Verder heeft hij het een en ander aan modellenwerk gedaan, onder andere voor Calvin Klein, maar aangezien hij alweer aardig op leeftijd is, denk ik niet dat we nog veel van hem zullen vernemen. Geniet er dus nog maar van zolang het nog kan.

Share

6 reacties op “Mooie mannenweek dag#4”

 1. doro Zegt:

  maar krl! een enkele google-actie naar dhr. Justin Chambers levert veel mooiere plaatjes van hem op. op de door jou gekozen lijkt hij een beetje verlamd en sullig.
  (ik begrijp trouwens dat je je lijst al vol hebt, maar laatst kwam ikk ontzettend mooie plaatjes van jude law tegen. bij wijze van verzoeknummer en als tegemoetkoming ivm ranzige foto’s die ik op deze site soms al moest gedwongen was om te aanschouwen, misschien keur je hem goed? ik zal het zien.
  maar keep on the good work, leuk initiatief!

 2. KRL Zegt:

  Ik hou wel van verlamd en sullig. Vind dat hij lief kijkt op deze foto. Maar goed, het doel is bereikt: je bent bezig geweest met deze mooie man en hopelijk heb je het er een beetje warm van gekregen.

  Wat betreft je voorstel: er is mij nadrukkelijk op het hard gedrukt geen standaard mooie mannen in het lijstje met mooie mannen op te nemen. Jude Law is inderdaad een mooie man en stond al op mijn lijstje, maar zeer recentelijk is hij door lezers van het blad People uitgekozen als Sexiest Man Alive en dat is zelfs in de Nederlandse pers breed uitgemeten. Toen kon ik hem natuurlijk niet meer op mijn lijstje zetten…
  Maar, als je nog ideeen hebt, ik sta open voor verlenging van de mooie mannenweek.

 3. doro Zegt:

  i see.
  geen idee dat iedereen hem zo lekker vind.
  oké, ik heb een voorstel voor een nieuwe: Fedja van Huêt, het liefst met lang haar (zoals in wilde mossels). kun je er iets mee?

 4. Juup Bargers Zegt:

  Wat een originaliteit, ik had het kunnen weten. Weer zo’n nicht!! Straks krijgen we Ewan McGregor nog, ook zo’n anaalridder!!Blijkbaar valt KRL op mannen van het zwakke geslacht…

 5. Valium Zegt:

  The significance of man is not what he attains, but rather in what he longs to attain: Valium online

 6. Prozac Zegt:

  Get cheap Prozac online. Also get to know about Prozac side effects now.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .