Vuurvos

Beste bezoeker van ons nederig weblogje,

Indien je ons bezoekt middels de webbrowser Microsoft Internet Explorer is het mogelijk dat het een en ander er hier en daar wat opgeneukt uitziet. Dit komt doordat Microsoft zich, in elk geval bij een aantal oudere versies, niet aan de regels houdt die het W3C heeft opgesteld. Wakkere Burgers houdt de normen en waarden van het W3C hoog in het vaandel.

Nu is er een prachtige oplossing genaamd Firefox. Waarom zou je overstappen op Firefox?

Zoek dat zelf maar uit. Ik vind ‘m in elk geval erg prettig. Maar wie ben ik?

Share

1 reactie op “Vuurvos”

  1. robert Zegt:

    Nou ja, in IE ziet het er toch ook redelijk uit!? Pfft, doet jullie webmaster/designer eens zijn best…. Ok, ok, er zit een klein bugje in nog, maar dat komt allemaal helemaal goed binnen (redelijk) afzienbare tijd! 😉

    Verder helemaal met je eens trouwens hoor: ALLEMAAL AAN DE VUURVOS!! 🙂

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .