Nog tien jaar en dan is het klaar

Droogte, problemen in de landbouw en watertekorten. Storm in een glas water of toch serieuze shit? Het klinkt voor mij een beetje als het rapport van de Club van Rome uit 1972. Een hoop paniek die uiteindelijk niet uitkwam… of toch.

Share

2 reacties op “Nog tien jaar en dan is het klaar”

  1. robert Zegt:

    Ach, is weer zo’n kwestie van ‘loopt wel los’… Wat mensen even vergeten is dat er sowieso al een cycles op aarde is van warm naar koud naar warm. En we zitten sowieso al in een warme cyclus.. Natuurlijke loop der omstandigheden dus.. En misschien dat de mensheid die cycles een handje helpt en het wat versneld gaat, maar het was toch wel gebeurt..
    En stiekum is het wel goed voor de mensheid.. We zijn met teveel. Als extreem weer wat volk uitroeit, is dat alleen maar Darwin in de praktijk..

  2. KRL Zegt:

    Oke, het zal wel niet afgelopen zijn binnen tien jaar, maar het is wel duidelijk dat het niet goed gaat met de aarde. En dan begrijp ik niet dat een klein landje als Nederland wel aan verbetering van het milieu kan doen, maar dat landen die er echt toe doen, ik noem een Amerika en een China, het probleem maar blijven ontkennen en er geen fuck aan willen doen…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .