New kid on the block

‘Vroeger’ had je Webcrawler en Hotbot. Toen kwam Altavista, exit competitie. Maar die werd onder de mat geveegd door Google. En nu is daar Microsoft’s MSN Search. Wij hebben nog geen klachten maar wellicht dat we nog even moeten kijken wat we aan Merino moeten doen.

En oh ja waarom in vredesnaam krijg ik, hoe hard ik ook alle taalinstellingen instel, toch iedere keer Nederlandse resultaten het eerst? Vergelijk zoeken naar Bush op MSN Search en Google. De eerste geeft je Nederlandstalige nieuwsberichten, de tweede begint met het Witte Huis.

(ik heb echt mijn best gedaan om een groter plaatje te vinden…)
(Hoe kon ik Metacrawler nu vergeten…)

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .