Goeie Bipsen Week Dag #6

Zo dan,

Terug in Nederland, echter zonder Turkse bipsen. Die hadden ze daar niet niet.

De, naar alle waarschijnlijkheid, jongens van Assmatrix.com wijden uit over de verschillende soorten bips die wij menschen rijk zijn. Ook weten zij te vertellen dat witte meisjes toch iets minder bips hebben dan bruine meisjes. Erg vermakelijk allemaal.


Bipserdebips

Langs bovenstaande banners wege zul je een hele aardige serie bipsen vinden. Ook interessant voor de liefhebber van XY-bipsen.

En ja, ik geef toe. Het zijn weer allemaal van die strakke jonge meisjesbipsen. Allemaal niet goed voor het zelfvertrouwen van echte vrouwen die je in het dagelijkse leven tegen het lijf kunt lopen en geen anorexia hebben en niet dagelijks hun bips met stijfsel, botox, haarlak en God weet wat nog meer bewerken.

Nou en.. dat kan ons even geen aars boeien. Wij zijn op zoek naar perfectie, niet naar realiteit.

Spoedig de laatste dag in deze serie. Wie weet morgen al…

Share

2 reacties op “Goeie Bipsen Week Dag #6”

  1. KRL Zegt:

    Waar blijft dag#7 nou?

  2. Merino Zegt:

    Dag #7 zou een collage worden van alle door onze lezers ingestuurde bipsen. Ik heb er nog geen mogen ontvangen… ik ben heel verdrietig…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .