De stand van zaken

Ondanks het gekleuter rond D66 is ’t weer rustig in Nederland. We zijn weer terug waar we waren gebleven. Pre Pim, post tsunami. Terwijl in Vaticaanstad een ijlende Popie Jopie koste wat kost ‘levend’ aan zijn groupies wordt getoond, Terri Schiavo na 15 jaar ‘leven’ binnen 15 dagen ermee op mocht houden en Rainier in Monaco eveneens de verkeerde kant van het gras in het vooruitzicht heeft, hebben wij Marjon de Hond, die ons waarschuwt onze planten, als deze niet tegen kou kunnen, binnen te zetten omdat het hier en daar wel eens tegen het vriespunt kan gaan lopen vannacht.

Kan Thijm op een balkon op 1 hoog achter tegen een beetje vorst? Ik gok het er op, Marjon!

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .