Wakkere Burgers Weekendvoorspellingen

Ons Wakkere Medium heeft haar eerste twee voorspellingen bij de redactie afgeleverd:

Beste Frank,

Komend weekeinde wordt een bijzondere. Er zal het een en ander van je verwacht worden. Gelukkig ben je gezegend met een gezonde dosis creativiteit, waarmee het gevraagde gebolwerkt zal kunnen worden. Daarbij maakt het niet uit of het een kunstje is of waar talent waarmee je de bergen verzet.

Vergeet vooral niet jezelf een plezier te doen. Houd het heft in eigen hand en laat je niet leiden door dingen die je niet kunt overzien. Val daarbij niet terug op krachten die in feite slechts in je eigen hoofd een waarheid vormen.

Ervaar het komend weekeinde zoals het op je af komt, maar vergeet niet bij elk onderdeel ervan stil te staan. Wanneer je in een grote stad verblijft zal dit vanzelf gaan vanwege de drukte op Koninginnedag.

Een interessant weekeinde, maar sta vooral niet te vroeg op. Dit geldt met name voor de zondag. Deze dag moet met zorg ingedeeld worden, waarbij de kijkbuis een centrale rol dient te spelen.

Beste Rutger,

Je behoort tot de groep van gelukkigen komend weekeinde. Je zult je van je goede kant laten zien, met name aan personen van het vrouwelijke geslacht. Op het eerste gezicht zal je denken dat het niet in goede aarde valt maar al snel na deze conclusie zal iemand je het tegendeel doen inzien.

Wees voorzichtig met vreemde toiletten en houd persoonlijke hygiene hoog in het vaandel. Ook de andere aspecten van de gezondheid verdienen extra aandacht dit weekeinde. Een louche satehverkoper kan op dit vlak een bedreiging vormen.

Laat je geen onnodig papierwerk in de maag splitsen daar het veelal slechts tot onvoorzien uitgaven leidt die anders achterwege, maar zeker niet gemist zouden zijn gebleven.

In de morgen kan er een negatieve prikkeling ontwaard worden. Maak je hierover geen zorgen, deze zal in de loop van de dag verdwijnen en plaats maken voor lichte euforie.

Het Wakkere Medium

– Het Wakkere Medium –

Share

6 reacties op “Wakkere Burgers Weekendvoorspellingen”

  1. Juup Bargers Zegt:

    Is het Wakkere Medium nou familie van KRL?

  2. Merino Zegt:

    Neen

  3. KRL Zegt:

    Het lijkt er wel verdacht veel op. En ik heb ook vaak voorspellende dromen.

  4. Frank Zegt:

    …”Verbluffend!”…

  5. Frank Zegt:

    Kan ik nu iedere week een weekendvoorspelling aanvragen?

  6. Merino Zegt:

    Zolang het aantal aanvragen het belachelijke niet overschrijdt blijft deze service functioneel.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .