De diepere lagen van Buffy

Nee, dit is geen post met blote Sarah Michelle Gellar plaatjes! Foei dat je dacht dat ik dat zou doen! Eigenlijk is het nog veel erger…

Dat onze heer vreemde kostgangers heeft, mag bekend zijn. Maar je kan het ook te ver doortrekken. Bijvoorbeeld als je oprecht studies en essays maakt over 1 televisieserie. En het daar niet bij laat, maar er gewoon ook een conferentie over georganiseerd..

En ik maar denken dat Buffy the Vampire Slayer gewoon een serie was over een lekker ding die een beetje ‘medieval’ gaat op achterwerken van een paar bastard monsters from hell..

Share

5 reacties op “De diepere lagen van Buffy”

  1. RW Zegt:

    ploaties.

  2. doro Zegt:

    waar blijft het verslag met de onderzochte lagen van buffy? ik weet dat ze als boegbeeld voor het feminisme doorgaat, maar wat is er verder nog “complex” about her?

  3. robert Zegt:

    Ik ben zelf een beetje bang om die lagen te onderzoeken.. Straks zie ik er zelf ook meer in en kan ik niet meer normaal naar de serie kijken.. Maar op die website was een heel aantal essays te vinden geloof ik.. 🙂

  4. Merino Zegt:

    Als ik aan ‘de lagen’ van Buffy denk, zie ik een hele vette demonenjaagster voor me… klopt dat?

  5. robert Zegt:

    Ja, misschien was de woordkeuze niet optimaal.. of misschien heb ik het wel met opzet zo geformuleerd.. 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .