doro\’s donderdag mop

Share

7 reacties op “doro\’s donderdag mop”

 1. Juup Bargers Zegt:

  Hahaha, super. Ook op dinsdag trouwens!

 2. doro Zegt:

  een reactie, bedankt! (zijn de wakkere burgers massaal met meivakantie of is er iets ergers aan de hand?)

 3. robert Zegt:

  Ik geloof dat er even een kleine voorjaarsdip zich meester heeft gemaakt van de Wakkere Burgers.. Voor mij persoonlijk geld in ieder geval dat ik last van heb van een kleine inspiratie dip.. Maar niet getreurd! Het komt wel weer goed! 😉

 4. Juup Bargers Zegt:

  Ik heb gewoon een beetje verzaakt, sorry.

 5. jacques Zegt:

  Ik was gewoon een weekje weg, maar erug goed hoor; vooral doorgaan!!!

 6. Merino Zegt:

  Komt door Juultje, de oorlog, de bevrijding, de blues en idd een algehele voorjaarsdip.

  Maar onthoud: Na regen komt nog een bui…

 7. KRL Zegt:

  Komt door de studie. Nog even en dan ben ik ook weer van de partij.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .