MarMein

MarMein

Een weblog dat laat zien dat je hele leuke dingen kunt doen met een digitale camera.

Share

4 reacties op “MarMein”

 1. KRL Zegt:

  Gaaf hoor! Als ik dat ook zou kunnen, zou ik mijn hele huis ermee behangen.

 2. Andre Zegt:

  Heb je het wel es geprobeerd? Vast niet. Misschien kan je het wel.

 3. KRL Zegt:

  Om te beginnen heb ik geen (digitale) camera. En ook geen geld om een goede te kopen. Misschien later, als ik rijk ben.

 4. Juup Bargers Zegt:

  KRL, je bent nooit zo enthusiast als ik weer eens roep dat ik zo’n camera wil. Begint het je nu een beetje te dagen? Kijk eens op de cover van ‘Over Leven’, ik geloof deel 1. Of was het nou ‘Overleven’.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .