Mensen zijn dom

Had ik niet al eens eerder gezegd? Nou ja, dan nog maar eens: mensen zijn dom!! Oerdom!!

Dat je een Partij voor de Dieren opricht, maakt je al dom. Maar als je dan een actie begin om een varken te redden ben je echt dom!!

Wat is er aan de hand: Ergens op de veluwe loopt een wild zwijntje rond dat wit is en niet bruin.. Waarom? Omdat een van zijn voorouders zo dom was om met een tam varken van bil te gaan.. En nu zijn er een aantal jagers die dat beest af willen knallen.. ben je jager voor lijkt mij..

En nu wil de PvdD dus dat varkentje redden! Want hij wordt afgeknald omdat hij wit is! Nee, lieve maar domme mensen, dat varken wordt afgeknald omdat ie varken is en in het bos loopt.. Dan doen bruine vrakentjes ook en die worden ook afgeschoten….

Tsja, whatever..

Share

6 reacties op “Mensen zijn dom”

  1. Anton Zegt:

    Veel mensen (en dan in het bijzonder jagers) zijn stom! Echt waar!

  2. jacques Zegt:

    Jagers houden de wildstand op niveau. Moet dat nu nog steeds uitgelegd worden

  3. robert Zegt:

    Persoonlijk heb ik eigenlijk niets tegen jagen, vooropgesteld dat het op een zo’n humaan mogelijk manier gaat.

    Over iets als een drijfjacht bijvoorbeeld heb ik zo mijn twijfels. Als je dan zo’n stoere jager wilt zijn, doe er dan ook wat voor en ga niet anderen het zo makkelijk mogelijk voor je laten maken.

  4. Anton Zegt:

    Jagers zijn toch (eigenlijk) ook gewone mensen? Ik heb alleen het idee dat deze jagers mensen zijn die graag doden.. De wildstand zou ook door dierenliefhebbers (lees vertegenwoordigers van de PvdD of andere dierenvertegenwoordigende organisaties/ lui die niet op het doden van dieren kicken)op peil gehouden kunnen worden,..misschien is dat dan het meest humaan?

    –>overpeinzing: … op humane wijze doden …

  5. RW Zegt:

    Elk gered beest is er 1.

  6. robert Zegt:

    Elk doodgeschoten dier is een lekker stukje vlees op je bord. (althans van het soort waar we het nu over hebben..)

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .