Stommiteiten

stom

Share

4 reacties op “Stommiteiten”

 1. Merino Zegt:

  # Tech Support: “What seems to be the problem?”
  # Customer: “When I change my font sizes, the letters change size.”

  …prachtig…

 2. Juup Bargers Zegt:

  Zo had ik de laptop van mijn moeder meegenomen en het docking station, scherm enz laten staan… vroeg ze zich af waarom er niets gebeurde als ze het scherm aan zette.

 3. Juup Bargers Zegt:

  Overigens wil ik nog wel even melding maken van het feit dat ik bij het aanklikken van deze log meteen naar een externe site toesurfde met als gevolg dat ik na sluiting van dat venster de WB site ‘kwijt’ was, wat ik enigszins irritant vond. Ik pleit voor consistentie!

 4. KRL Zegt:

  A lady struck up a conversation with me on an airplane.

  Her: “And where are you going?”
  Me: “I’m going to San Francisco to a UNIX convention.”
  Her: “Eunuchs convention? I didn’t know there were that many of you.”

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .