Action8

Make the world leaders do what you want for a change.

Share

19 reacties op “Action8”

  1. Juup Bargers Zegt:

    Wel of niet openen in een nieuw venster?? KLAAG

  2. robert Zegt:

    Dat gezeur over nieuwe vensters moet ook eens afgelopen zijn…
    – Op de 1e plaats is er zoiets als een ‘Back’ knop in je browser.
    – Daarnaast zou je als echte Wakkere Burger de website als homepage moeten hebben ingesteld, dus kan je ook op de ‘Home’ knop klikken om terug te gaan naar WB.
    – En als je toch echt een nieuw venster wilt, kun je met de middelste muisknop klikken (als je tenminste een echte browser gebruikt en niet zo’n wannabee ding van dhr. Gates)

  3. RW Zegt:

    Ik eis vanaf heden volkomen onvoorspelbaar gedrag op dit vlak! Fuck the new window!

  4. MC Drank Zegt:

    Ik eis niets,..(zou niet durven)..echter, puur uit gemakzucht pleit ik voor nieuwe vensters!!

  5. doro Zegt:

    echt lachuh!
    i made them sing, run away, jump, cry and more.

  6. Juup Bargers Zegt:

    @Robert:
    Gezeur over dhr Gates vind ik vrij kortzichtig! En het is daarnaast niet bepaald respectvol t.o.v. je beoekers als je dat stelt. Na enkele jaren JPB zou je toch beter moeten weten. Daarbij komt dat ik voornamelijk op mijn werkplek de WB site bezoek en daar ga ik natuurlijk niet de WB site als home instellen. Overigens heb ik thuis de WB site ook niet als homesite ingesteld.
    Ik pleit alleen voor consistentie!

  7. robert Zegt:

    @Juup
    Consistentie is over het algemeen sowieso goed, dat zal ik zeker niet ontkennen. De opmerkingen over Gates komen voort een grote mate van gefrustreerdheid over het gevoerde beleid ten opzichte van webstandaarden waarmee ik op mijn werk nogal eens mee in de knoei kom. Dit log is voor mij natuurlijk een beetje therapie.. 😉

    Wat ik eigenlijk met mijn betoog wilde zeggen (en dat misschien meteen duidelijker had moeten doen), is dat als je niet meteen via de link een nieuw venster opent, je daar als gebruiker alsnog zelf voor kan kiezen (door rechter- of mniddelste muisknop). Terwijl andersom niet mogelijk is. Dus als je _geen_ nieuw venster wil, ben je overgeleverd (in het geval van ons weblog) aan de slordigheid van de logger..

    Vandaar mijn opmerking..

  8. KRL Zegt:

    Ik pleit ook voor consistentie. Door de gewenning klik ik nou eenmaal met de gewone (linker) muisknop op iedere link in de wb-pagina’s. Het is allemaal veel te veel gedoe om met de rechterknop te klikken en dan open in new window te selecteren, of de shift-knop erbij in te drukken (nee, ik heb geen middelste muisknop). Daarbij komt dat dat meestal ook niet nodig is, omdat de meeste links sowieso al in een nieuw venster openen.

    En ook weer uit gewoonte: als ik een pagina uit heb, sluit ik m. En dan opeens is de hele wb-pagina weg! En de back-knop is dus niet bruikbaar. Moet ik eerst weer helemaal een nieuw venster openen, voordat ik de volgende log kan bekijken. Erg vervelend!

    Dus: consistentie. En aangezien de meeste bezoekers het prettiger vinden dat de links in een nieuw venster openen, lijkt dat me de beste standaard.

    Ik heb gezegd.

  9. KRL Zegt:

    I made them rule the world.

  10. KRL Zegt:

    En daarna heb ik ze kwaad gemaakt 🙂

  11. KRL Zegt:

    JEEEEEEEE!

  12. robert Zegt:

    Ik zal mij ook keurig aan de standaard houden verder. Al sluit ik klein prikacties zoals Rutger ze voorstelde niet bij voorbaat uit.. 😉

  13. Merino Zegt:

    I made ‘em dance, sleep, fart (tip!), fight, hug and wave.

  14. Merino Zegt:

    En met PRIKacties houd je de mensen SCHERP.

  15. doro Zegt:

    f*ck is ook grappig

  16. RW Zegt:

    ok. een forum dan maar?

  17. robert Zegt:

    RW! Forum!? Wat voor een onzin verkondig je nu weer! 🙂

  18. Juup Bargers Zegt:

    @Robert
    Blij dat het uit de wereld is!

    If you can’t beat them…

  19. KRL Zegt:

    Sport doet het ook erg goed.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .