Hangbejaarden

Nou, nou, het is weer mis in bejaarden land. Deze keer in Almere.. De oudjes mogen de Mac D. niet meer in. Eerlijk gezegd valt er wat voor te zeggen. Maar daar kun je over verschillen van mening…

Het enige wat mij bijzonder irriteert is dat die kloten bejaarden er voor de verandering maar weer eens jodenkampen, WO II en het apartheidbeleid uit Zuid Afrika bijhalen.. Doet me erg denken aan die oude ‘wet’ van usenet (hoe heet die ook alweer?) : zodra er nazi’s bijgehaald worden, kun je de discussie wel stopzetten.. Dat betekent dat je door je argumenten heen bent..

Als je dan toch prikkelende uitspraken wil: preventief ruimen die meuk! Ook een mooie oplossing voor dat hele pensioen gezeik: iedereen die met pensioen wil/gaat preventief ruimen. Moet je ineens zien hoe lang mensen willen doorwerken!

Zo, dat was uw dinsdagochtend vol extreem gebral weer.. Bite me! (in de comments)

Share

3 reacties op “Hangbejaarden”

  1. RW Zegt:

    Misschien helpt het negeren van Geenstijl.nl? Echt, je kan zonder! Scheelt een hoop ergenis.

  2. robert Zegt:

    Ja, das waar.. Maar ergenis kan ook zo lekker opluchten.. Althans, het wegschrijven van die ergenis op je weblog.. 🙂

  3. De Dappere Man Zegt:

    Ik ben ook Joods en ik vind het een grof schandaal dat die meneer nu weer gedeporteerd wordt naar een hoek van de zaak. Dat zou ik ook niet doen als ik in een kamp had gezeten. En ik kan het weten, want ik ben Joods en mijn Opa heeft in Indië gevochten.

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .