Journey of Mankind

Journey of Mankind

“De eerste mens komt uit Afrika, dus van oorsprong zijn we allemaal Afrikanen. Alleen is er op een gegeven moment een groepje geweest en heeft gezegd: Hé we gaan even verderop kijken, even checken, even kijken of daar iets te doen is… gaan jullie mee ? En die andere groep heeft gezegd: uhh ah nee geen zin we blijven hier. Ja en dat maakt me niet uit dat moet iedereen zelf weten maar ga dan achteraf ook niet zeiken: van wow we hebben zo’n honger!!!”

-Theo Maassen

Share

1 reactie op “Journey of Mankind”

  1. robert Zegt:

    Koele site en tof stukje van Maassen.. Had ik even nodig na een behoorlijk *grmbl* moment op het werk…

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .