Bill strikes again

Bill O'Reilly Ha, heerlijk! Er is weer nieuws omtrent mijn held Bill O’Reilly! Nadat Sjors Boesj zijn eigen fundamentalistische achterban op zijn nek kreeg omdat hij het woord ‘Christmas‘ vergat in zijn verstuurde kerstkaarten, misbruikte Bill zijn zendtijd weer eens met een schitterende hetze tegen de ‘seculiere krachten’ in de samenleving omdat zij een ‘War against Christmas‘ zijn begonnen. Tenminste, dat vindt Bill.

‘If Bill O’Reilly needs to have an enemy, needs to feel persecuted, you know what? Here’s my Kwanzaa gift to him. Are you ready? All right. I’m your enemy. Make me your enemy. I, Jon Stewart, hate Christmas, Christians, Jews, morality, and I will not rest until every year families gather to spend December 25th together at Osama’s homo-abortion-pot-and-commie-jizzporium.’

-Comedy Central’s Jon Stewart

Share

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .