[– Advertentie –]

Merinobier

Share

6 reacties op “[– Advertentie –]”

 1. MC Drank Zegt:

  Mooi man! Wanneer komen er weer Merinobiertjes op de markt? Ik heb zojuist twee kratjes Amstel gekocht (in de aanbieding bij Super de Boer–> 2 voor E12,-) maar wilde ook ff een Merinobier kratje kopen,…….
  “Hebben we niet (meer)”, deelde de emballagemeneer mij mede, “Volgens mij is de brouwerij failliet…”.

  Klopt dat?

 2. doro Zegt:

  heineken is dan op dit moment in de aanbieding bij de ah. dan weten jullie dat.

 3. Merino Zegt:

  Doro, waar blijven je moppen?? Wakkere Burgers wordt humorloos!!!

 4. robert Zegt:

  Wow! Doro is terug! Das lang geleden! 🙂

 5. doro Zegt:

  ja, ik ben terug. ik heb nu adsl in huis en een zoontje. dat belooft dus eigenlijk veel tijd op internet voor 2006. ik zal wel even kijken of ik een goede mop kan vinden.

 6. robert Zegt:

  Nou, van harte gefeliciteerd dan natuurlijk ook! Met je zoontje natuurlijk.. al is ADSL ook nooit weg.. 😉

Reageer

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> of .